Кулінарія

Огляд м’яса курча у власному соку” “червона ціна”

Раніше, будучи неодруженим, я частенько купував подібні консерви для швидкого приготування звичайної їжі.
Отваривал макарошки, бухав туди банку такого курчати, перемешивал і всі, простий але смачне блюдо готове, так і для швидкого супу вони відмінно годилися.
Коштували вони раніше недорого, якість було ніби хорошим, принаймні я не пригадую, щоб хоч раз вони виявилися неїстівними.

Коротка інформація з етикетки:

Склад: м’ясо курчати, морква, сіль кухонна,перець чорний, лавровий лист.
Харчова цінність: білок – 15,0 г, жир – 16,0 р.
Енергетична цінність: 200 ккал/850 кДж.
Термін придатності – 2,5 року.
Маса нетто – 325 грам.

Ну, склад натуральний зразок, виготовлене за Дсту – є всі передумови, що продукт виявиться якісним.
Чи Так це, з’ясуємо прямо зараз.

Ключ-кільця немає, що не дивно, все таки консерви бюджетні.

На перший погляд виглядають консерви не дуже, але апетитний запах.

Ось як це виглядає в тарілці. Так вони виглядають вже трохи краще.

Контрольне зважування – 319 грам. Невеликий недовага.

Що можу сказати за підсумками дегустації – консерви виявилися досить поганої якості.
М’яса майже немає, багато курячої шкіри, кісток, навіть курячий куприк цілком знайшовся.

Ось така незначна кількість м’яса вдалося колупати зі всієї банки. Вилку поклав для масштабу.

Все інше це – кістки спини, куряча шкіра і жир. На мою ці консерви зроблені з курячих спинок, які продаються як суповий набір.
Нарубали їх на шматки і закатали в банки. Їжте дорогі, приємного вам апетиту!

Рада – обходьте стороною ці консерви, вони годяться хіба що на корм собакам. Взагалі то, і собакам давати їх не можна, з за утримання спецій у складі. Зовсім нікудишні консерви.